Lajme Shqip Wednesday, 20 June 2012 10:30

Kushdo që e ka parë këtë foto ka menduar se bëhet fjalë për dy të tilla të Jennifer Lopez, e në fakt janë dy të tilla, por jo në të dyja është JLo.

Mediat e huaja raportojnë se Jennifer Lopez do të jetë duke shkulur flokët që kurse ka dalë fotoja e Jessica Burciaga, një koketë e ‘Playboy’ që konsiderohet tashmë si sozia e këngëtares dhe aktores.

Por vlen të thuhet se është shumë më e re se JLo, rreth 12 vite, pasi është në fillesat e të tridhjetave. Burciaga mori titullin ‘engjëlli i joshjes’ për anatominë e saj mahnitëse. E vërteta është se ajo shfrytëzon ngjashmërinë e saj me JLo duke përdorur madje edhe ngjyren e flokëve, trashjen me kolagjen të buzëve dhe imiton gjithçka të yllit të muzikës.

Jessica ka bërë bujë në revistën ‘Forbes’ dhe padyshim që e ardhmja e saj do të jetë plot famë duke qenë se i ngjan kaq shumë një ndër femrave më të bukura dhe joshëse në botë.

Kjo modele eksplozive u shfaq në Shkurt 2009 kur doli totalisht nudo në revistën ‘Playboy’ megjithatë deri më tani nuk e kishte tërhequr kaq shumë vëmendjen e mediave.