Lajme Shqip Sunday, 29 January 2012 09:30

Në momentet më të vështira të jetës së saj, pikërisht atëherë zbulohet edhe një filmim i vjetër i aktores Demi Moore.

Një filmim që padyshim nxjerr në pah detaje jo të këndshme nga jeta e kaluar e saj. Që në moshë të re, në moshën 18-vjeçare, ajo ka shprehur dëshirat e saj për meshkujt më të rinj se vetja. Këtë gjë e ka treguar më së miri edhe në këtë video, ku puthet vazhdimisht me një 15-vjeçar, që mesa kuptohet nga klipi, duhet të ketë qenë ndonjë i dashur kalimtar i adoleshencës së saj.

Sipas burimeve të televizionit amerikan NBC News ka shumë gjasa që Demi Moore, e cila ka vetëm dy ditë që ka dalë nga spitali, të jetë shumë larg rrugës për kthimin në karrierë. Problemet e saj shëndetësore, të shkaktuara që mbas ndarjes me Kutcher, janë agravuar dhe ajo tani duhet të fokusohet plotësisht në shëndetin e saj. (LajmeShqip.com)