Lajme Shqip Wednesday, 19 August 2015 14:17

Pas kësaj fotografie të gjithë mbase mund t’i kënë më të qarta arsye se përse bukuroshja shqiptare Stela Matoshi është ndër fotomodelet më të kërkuara në Itali, sikurse u raportua në një shkrim që u bë hit në rrjet përpara disa ditësh.

Është vetë Stela që përmes një selfie tregon linjat e saj.

Sensuale dhe në formë të përkryer, Stela e meriton të gjithë vëmendjen!