Lajme Shqip Thursday, 02 August 2012 12:02
Lajme Shqip Thursday, 02 August 2012 12:02

‘Vanity Fair’ ka publikuar sot fotografi për të gjithë ata skeptikë, të cilët menduan se nuk kishte një foto të vërtetë që të tregonte se marrëdhënia mes aktores Kristen Stewart dhe regjisorit Rupert Sanders ishte më tepër se miqësore.

Sot në mënyrë ekskluzive ka shkatërruar ndoshta përfundimisht marrëdhëniet mes aktores dhe Robert Pattinson edhe në sy të publikut.

Për këtë po ju paraqesim fotografitë që tregojnë se bukuroshja e ‘Twilight’ ka tradhtuar në mes të ditës partnerin e saj në film dhe në jetë, me të cilin kishte bërë edhe plane për martesë, Robert Pattinson!