Lajme Shqip Sunday, 06 November 2011 12:00

Janë zbuluar imazhe që nuk janë publikuar asnjëherë më parë.

Fotografitë i përkasin pak më shumë se dy dekadave më parë, ku çifti mbretëror po kalonte muajin e mjaltit në jahtin mbretëror Britannia.

Momente të përjetuara fill mbas martesës legjendare.

Fotografitë dëshmojnë momentet romantike dhe periudhën e artë të çiftit, shumë më përpara se jeta e tyre të merrte një rrjedhë që do të sillte aq shumë probleme për familjen mbretërore.

Fotografitë bardh e zi publikohen pas 30 vitesh, tashmë si një thesar i asaj kohe të kaluar.

(LajmeShqip.com)