Lajme Shqip Saturday, 20 August 2011 19:52

Pas “Twilight Saga”, “New Moon” dhe “Eclipse” vjen seria e fundit dhe e shumëpritur e këtij filmi, “Breaking Down”.

“Breaking Down” i cili do të jetë m9e dy pjesë, pritet që të shfaqet më 18 nëntor, dhe deri atëhere admiruesit e këtij filmi mund të kënaqen me këto pamje ekskluzive.

Këto fotografi janë pjesë e skenarit të muajit të mjaltit të Bellës dhe vampirit Edward. (LajmeShqip.com)