Lajme Shqip Friday, 13 April 2012 13:15

E bardhë, e bardhë, e bardhë!

Këtë pranverë sipas markës më të pëlqyer nga shumica e femrave, ngjyra e bardhë do të jetë shumë në trend, dhe për këtë arsye shumica e veshjeve në koleksionin pranveror kanë ngjyrë të bardhë.

Është koha e përshtatshme për ju ta bëni më interesant stilin tuaj. Koleksioni është i mahnitshëm por edhe jashtëzakonisht i thjeshtë. Elegant dhe tepër glamuroz.

Për më tepër hidhini një sy veshjeve të veçanta që Zara ju ofron…

(LajmeShqip.com)