Lajme Shqip Monday, 24 August 2015 19:20

Pas fotosesionit mjaf sensual, Zajmina Vazjari vjen më verore dhe e këndshme.

Rezarta Shkurta vazhdon me fotografi të bukura të kolegeve të saj, e këtë herë sjell Zajminën shumë të këndshme dhe verore.

Zajmina shfaqen në një kopsht me lulediell dhe ajo vetë rrezaton me e veshur bardhë duke mbajtur një shportë në dorë.