Lajme Shqip Wednesday, 19 August 2015 11:14

Dëshira për tu dukur si dikush tjetër është ajo e cila na shtyn çdo herë të bëjmë diçka të ngjashme me po atë person.

A po i ndodhë e njëjta ndjenjë edhe këngëtares nga Shqipëria Zajmina Vasjarit?!

E gjithë kjo pas pirsingut të saj të bërë në hundë të cilin këngëtarja nga Kosova Dafina Zeqiri e ka bërë kohë më parë.

Zajmina siç duket ia ka pasur zili koleges së saj Dafinës dhe ka vendosur që të bëjë një të ngjashëm, raporton Indeksonline.

Siç duket këngëtarja Daffi ka qenë një inspirim i mirë për Zajminën.