Lajme Shqip Thursday, 14 November 2013 18:11

Edhe personalitetet e njohura publike të artit ndjehen të shqetësuar për mundësinë e sjelljes së armëve kimike në Shqipëri për tu shkatërruar. Janë disa nga emrat e njohur të skenës shqiptare që po kundërshtojnë transferimin e armëve kimike të Sirisë dhe këto kundërshtime ata i kanë shprehur edhe në rrjetet e ndryshme sociale. Me mijera, por askush nuk i shkel lulet! Sepse Shqipëria është KUNDER armeve kimike. T’i themi JO ‘vdekjes’ se Shqipërisë!

Besa Kokedhima

JO Armëve Kimike! Mbajini larg Shqipërisë! Nuk na shpëton dot asnjë benefit që vjen me kosto të tilla dhe asnjë garanci nuk na mjafton.
Mbroni tokën, ajrin, shëndetin, të ardhmen dhe dinjitetin tonë!

Rozana Radi

Yes, we can!

Naser Berisha

Një gjë është e sigurt.
Të gjitha qeveritë në 100 vitet e fundit në të tri shtetet Shqiptare kane dashuri ndaj gjithçkaje, por një dashuri nuk kanë patur kurrë, dashurin ndaj atdheut dhe kombit.
-Shkatrrimi vazhdon, së fundi edhe me arme kimike.
-Përfitimi personal ( politik dhe financiar) mbi të gjitha.

Lola Luma

Jam kundër transferimit në Shqipëri të armëve kimike Siriane!

Afroviti Goge

Tirana , Durresi , Elbasani dhe Shqiptaret ne SHBA te gjithë ne proteste ! Te mbrojmë te drejtat tona dhe Shqipërinë! Jo ! Jo helmimit te Shqipërisë !/Zeri/