Lajme Shqip Thursday, 22 October 2015 11:43

Princ Vali Karleone është rikthyer me një hit të fuqishëm.

Është kjo kënga “You Can’t Copy The KING” që Vali e ka realizuar në bashkëpunim me kompozitorin e njohur Çekiç.

Kënga është për klube të natës dhe Vali duket se e ka punuar me zemër.

King me këtë këngë sikur është rikthyer për të treguar se është ende king ashtu sikurse ka qenë edhe më parë.