Lajme Shqip Friday, 29 July 2011 18:21

Nuk kaluan as 4 orё nga njoftimi nё televizion pёr vdekjen e kёngёtares Amy Winehouse dhe nё FaceBook ka filluar tё qarkullojё njё video virusale nёn emrin e saj.

Virusi ju vjen nё formёn e njё video, qё ju fton tё shikoni momentet e fundit pёrpara vdekjes sё Amyt. Kjo video bёhet akoma mё e besueshme pasi ju paralajmёron qё nuk lejohet nёn moshёn 18-vjeçe.

Por mos i besoni asnjё komenti pasi ёshtё totalisht mashtrim. Nёse e hapni kёtё link do t’ju vidhen tё gjitha informacionet personale dhe do ju virusohet kompjuteri.

Bёni Kujdes! (LajmeShqip.com)