Lajme Shqip Wednesday, 08 February 2012 18:30

Kur i shohim në skenë na mahnisin me pamjen e tyre tërheqëse, gati perfekte. Por po t’i shohësh të pa trukuara, ndryshimi është goxha i madh, aq sa madje disa prej tyre edhe mund të mos i njihnit po t’i rastisnit rrugës.

Hidhini një sy fotografive të mëposhtme dhe na thoni se cila prej tyre ju pëlqen më shumë pa makijazh.

(LajmeShqip.com)