Lajme Shqip Monday, 05 September 2011 16:08

Megjithëse ajo është vetëm 8 javëshe, Harper Seven Beckham është duke ndjekur hapat e nënës së saj, e cila që tani po e ekspozon vajzën e saj në dyqanet më të shtrenjtë dhe ekskluziv.

Pikërisht dje ajo ka dalë sërish shëtitje me vajzën e saj Harper dhe ka postuar në profilin e saj në FaceBook se fjalët për problemet shëndetësore aq sa të mos e mbaj dot në dorë as Harperin nuk janë aspak të vërteta.

Ajo nuk përgënjeshtron aspak faktin që ka patur probleme shëndetësore. Madje ajo është parë sërish të dalë me të sheshta shëtitje me vajzën dhe tri djemtë e saj. (LajmeShqip.com)