Lajme Shqip Friday, 22 June 2012 16:00

“Magia” është kënga e parë diskografike me të cilën Shakira ka dalë në treg më 1990-ën, dhe hapi i parë që do e drejtonte këngëtaren kolumbiane drejt suksesit planetar.

Sigurisht që shitjet e para të këngëtares kanë qenë tepër të pakta, vetëm 1200 kopje, por megjithatë shtëpia diskografike “Sony Music Colombia” lidhi kontratë me Shakira Isabel Mebarak Ripoll, për të cilën parashikimet afatgjata u bënë realitet.

Sigurisht që atëherë nuk u bë e famshme për lëvizjen e legenit të saj, por ishte mjaft e qartë që mbas kësaj 13 vjeçareje me vetulla të theksuara fshihej një divë e pakonsumuar, që shumë shpejtë do të kthehej në një karikaturë internacionale për muzikën pop. (LajmeShqip.com)