Lajme Shqip Thursday, 27 October 2011 23:40

Aktorja shqiptaro-amerikane Eliza Dushku, së bashku më një prej këngëtarëve më të suksesshëm të viteve të fundit, Justin Timberlake, dhe aktorin tjetër amerikan, James Marsden, mori pjesë në një lojë televizive të quajtur “Çmimi është i volitshëm”, mjaft i famshëm në Los Angles.

Gjatë këtij episodi, Eliza nuk harroi të flasë për Shqipërinë, vendin e të parëve të saj, si dhe t’i tregojë audiencës tatuazhin e famshëm që ajo e realizoi në vizitën e saj të parë në Shqipëri, tatuazhin e shqiponjës dy krenare, simbolit kombëtar të shqiptarëve.

Ajo madje u dha një leksion dy miqve Timberlake dhe Marsden, duke u treguar se ku ndodhet Shqipëria. (Panorama)