Lajme Shqip Thursday, 18 August 2011 11:35

Kemi parë të sfilojnë qen me veshje, por mace me veshje nuk kishin parë!

Këto veshje janë dizenjime të japonezit Takako Iwasa, idea e të cilit lindi pasi dizenjoi veshje për macet e Princeshës Pin dhe Princit Kotaro.

Për të gjithçka filloi si argëtim por më pas u kthy në një biznes të vërtetë kur krijoi një dyqan online. Këkesat ishin aq të mëdhaja nga e gjithë bota sa ai krijoi një album të tërë me stilime parukesh, kapelesh dhe veshjesh për macet.

Dashamirësit e maceve me siguri do t’i pëlqejnë. (LajmeShqip.com)