Lajme Shqip Wednesday, 23 November 2011 12:51

Megjithëse 4 muajshe, Harper Seven Beckham është bërë e famshme.

Në krahët e nënës së saj Victoria, e cila nuk i është ndarë karrierës megjithëse mban në krah një fëmijë latant, ajo ka shëtitur dhe është ekspozuar përpara paparacëve, që tashmë kanë një arsye më shumë për ta ndjekur nënën e saj.

Me veshjet e saja, që duket qartë se garderoba e saj ka filluar që së vogli të konkurrojë edhe atë të nënës së saj, ajo është shndërruar në ikonë veshjesh, në ikonën më të vogël për nga mosha. (LajmeShqip.com)