Lajme Shqip Saturday, 21 April 2012 09:00

I pasur me minerale si kalciumi, magnezi, hekuri, fosfori dhe vitaminë B, vaji i bajames është një produkt ‘magjik’ për një bukuri të përhershme.

Sipas studimeve arsyeja se përse ky vaj është i përdorur gjërësisht në produktet kozmetike është pikërisht se ai ka elementët e mësipërm.

Madje ai ndikon pozitivisht në tretjen e zorrëve dhe në shkëlqimin e thonjve, flokëve dhe lëkurës sonë.

Kremërat hidratantë më të shtrenjtë përbëhen pikërisht nga lëngu ‘magjik’ i bajames.