Lajme Shqip Monday, 17 August 2015 21:00

Ka vite që Tuna është në një lidhje me reperin Cozman, dhe siç duket ata të dy janë shumë rehat me njëri tjetrin

 Këtë e vërteton edhe postimi i saj i fundit në Instagram. Ajo postoi një fotografi në bikini.

 “You owe it to yourself to find happiness “ këshilloi Tuna.

Duket se Tuna e ka përmbushur obligimit ndaj vetes, duke gjetur kështu lumturinë.