Lajme Shqip Saturday, 06 July 2013 13:27

Këngëtarja bionde së fundmi me humor ose jo, po bën biznes me “zogun”. Ajo ka tërhequr vëmendjen rreth vetes, duke përmendur këtë fjalë dhe gjithashtu duke prekur pjesët intimet të trupit gjatë performancave në skenë.

Sigurisht që më të “lumturit” për këtë gjetje të Tunës janë pikërisht djemtë. Ja tek e shohim këngëtaren në foto, në një prej koncerteve të saj.

Dallohet qartazi se publiku i Tunës përbëhet vetëm nga djemtë, të cilët e shohin me adhurim bionden seksi teksa këndon për t’i kënaqur.