Lajme Shqip Sunday, 04 March 2012 13:30

Disa nga aksesorët e flokëve më të preferuara për stilistët gjatë këtij viti janë shumë elegante. Asnjëherë nuk duhet t’i rëndoni flokët tuaj, por gjithmonë duhet të jeni sa më natyrale që të jetë e mundur.

Këto aksesorë për flokët janë përdorur shumë herë nëpër pasarelat e të gjithë botës. Duke filluar nga kapëset e vogla, rrathët e mëdhenj për flokët dhe duke e përfunduar me stilin e princeshës.

Detaje të këndshme të punuara me mjeshtëri. Shikojini vetë fotografitë dhe do të kuptoni se cilët janë aksesorët më trendi.

(LajmeShqip.com)