Lajme Shqip Monday, 05 March 2012 09:45

Të gjitha femrat i adhurojnë modelet teksa ecin nëpër pasarela dhe shpesh herë dëshirojnë të jenë në vëndin e tyre. Është mahintëse se sa të mrekullueshme duken me stilin e tyre tepër të thjeshtë. Teksa pozojnë me veshjet më në modë dhe buzëqeshin si perëndesha, të japin përshtypje se nuk janë reale me perfeksionin e tyre.

Të gjitha ne e dimë se gjysma e bukurisë së femrës janë flokët. Mësoni edhe ju disa stile të thjeshta, por unike dhe shumë shik. Për më tepër hidhini një sy galerisë së mëposhtme.

(LajmeShqip.com)