Lajme Shqip Monday, 18 July 2011 19:47

Mos mendoni qё do tё bёhet kёngёtar, apo qё ёshtё lehtuar nga mend e kokёs!
Bёhet fjalё pёr xhirimet e filmit tё tij tё ardhshёm “Rock of Ages”, tek i cili ai ёshtё duke luajtur rolin e njё kёngёtari rock. Aktori 49-vjeçar hollivudian i ka habitur pushuesit e suitёs nё Florida ku po bёhej xhirimi i kёsaj skene.
Dhe pёr habinё e tyre, pas pёrfundimit tё xhirimit tё kёsaj skene prej rockeri, nё vend qё t’i hipte makinёs dhe tё ikte larg njerёzve, ka veshur njё kapele dhe ёshtё zhytur nё pishinёn e suitёs. Mё vonё, atij i janё bashkёngjitur gruaja Katie 32-vjeçare dhe vajza Suri 5-vjeçare. (LajmeShqip.com)