Lajme Shqip Wednesday, 23 September 2015 16:16

Leonora Jakupi ka përjetuar një moment tmerri, kur dy vetë janë rrahur mes vete në një lokal ku ajo po jepte intervistë për një television shqiptar në Maqedoni.

Në fakt e tëra ishte kamerë e fshehtë, por përjetimi që ka pasur këngëtarja kososovare ishte i rëndë. Aq mirë është realizuar kjo kamerë, sa që Leonora nuk ka arritur të kuptojë deri në fund. Shikojeni videon, dhe kuptoni gjendjen që kaloi Leonora deri sa mori vesh të vërtetën. Magazina.al