Lajme Shqip Sunday, 28 August 2011 21:38

1. ”Po të isha shumë më i ri do të martohesha me ty dhe do të kishin fëmijë të vegjël topolak.” Kjo ka qënë deklarata e Jim Carreyt 49-vjeçar ndaj dashurisë së tij të ndaluar për 22-vjeçaren Emma Stone.

 

 

 

 

 

 

 

 

2. “Unë jam e bindur që disa nga djemtë me të cilët unë kam dalë janë homoseksualë, dhe ata ende nuk e pranojnë një gjë të tillë.” Anne Hathaway ka pranuar aventurat e saja me meshkuj që mbase nuk janë as biseksualë, por homoseksualë.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. “Po, ai është qullash!”… Kjo është ajo çfarë ka komentuar Ryan Gosling për një George Clooney në një nga revistat njujorkeze.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. “Ballkoni jot është fantastik!”… Ky ka qënë komenti që ka bërë aktorja Zow Saldana për prezantuesen e talk-show-it Chelsea Handler, duke bërë me gjest duart sikur peshonin gjinjtë e saj.

 

 

 

 

 

 

 

5. “Unë jam një admirues i lukut të kohës së Luftës Civile.”… Aktori Paul Rudd e ka komentuar kështu lukun e tij, që për hir të së vërtetës ai nisi ta mbante për xhirimet e filmit “Our Idiot Brother”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. “Ishte krejtësisht ndryshe nga një ndeshje basketbolli!”… Kështu është shprehur Chris Humphries, burri i Kim Kardashian, i cili e ka krahasuar martesëne  tij  me një ndeshje basketbolli. (LajmeShqip.com)