Lajme Shqip Tuesday, 28 February 2012 14:37

Kjo ngjarje kaq e madhe në elitën e aktorëve mjaft të talentuar nuk mund të shpëtonte edhe pa thashetheme. Paraqitja e Angelina Jolie-së me kofshën e djathtë të zbuluar, nuk la media botërore pa e përmendur. Por nga këmbët e saj, tashmë vëmëndja është spostuar plotësisht tek Jennifer Lopez dhe dekolteja e saj.

Këngëtarja Lopez është ngjitur në skenë për dhënien e një çmimi dhe dekolteja e saj e ngushtë ka krijuar imazhin e një ****** të zbuluar. E zbuluar në të vërtetë apo jo, ****** e saj është bërë aq e famshme sa në emër të saj është hapur edhe një faqe në rrjetin social Twitter.

Me një veshje aq të ngushtë nuk kishte si të ndodhte ndryshe, Jay-Lo meriton Oskarin për veshjen më problematike! (LajmeShqip.com)