Lajme Shqip Friday, 21 August 2015 09:45

 “Të realizosh ëndërrat tua, është një zgjedhje” është mbishkrimi që aktorja, Teuta Krasniqi ka zgjedhur të shoqëroj fotografinë e saj të postuar në Instagram para pak minutash.

Aktorja po shijon bukuritë e rralla të qytetit Italian, Venecia dhe duket se ka rënë në dashuri…me qytetin domethënë.

Grazzi ka arritur ti siguroj këto fotografi nga qëndrimi i Teutës në Itali.