Lajme Shqip Tuesday, 06 March 2012 12:15

Eksperimentoni me ngjyrën e thonjve tuaj. Duhet thjesht të keni pak besim në vetvete. Nuk duhet të harroni kurrë që nëse keni thonj të shkurtër, ngjyrat e llakut që duhet të zgjidhni duhet të jenë të ndezura. Tepër në modë janë edhe ngjyrat nudo, me kombinime të ndryshme, thjesht lini fantazinë tuaj të lirë.

Shijoni fotot që janë të mbledhura nga pasarelat ndërkombëtare vetëm për t’ju dhënë ju idenë se si duhet t’i lyeni thonjtë.

Ngjyrat janë të ëmbla dhe shumë natyrale, të kombinuara gjithashtu me tualetin e ëmbël.

 (LajmeShqip.com)