Lajme Shqip Thursday, 05 April 2012 11:06

Meshkujve ju pëlqen t’i shikojnë femrat e tjera. Truri i meshkujve fsheh shume sekrete. Për këtë ne do të zbulojmë vetëm disa prej tyre, të cilat shumicës së femrave nuk do t’ju pëlqejnë. Megjithatë, këto janë fakte të pa mohueshme, prandaj më mirë është që t’i dini.

Meshkujve ju pëlqen të shikojnë femrat e tjera
Shumica nuk mund të kontrollohen dhe duhet që së paku për një sekondë ta shikojnë patjetër një femër tjetër të bukur. Fjala është për trashëgimi evolutive dhe femrat nuk duhet te mërziten. Për ta kjo është gjë normale, sigurisht kur është në kufijtë normal!

Meshkujt janë si fëmijët
Nuk është arsyetim, por është fakt, në shpirt meshkujt janë fëmijë të përhershëm. Deri sa ai të kënaqet me të gjitha lojërat e futbollit, ju atë kohë kushtojani vetes dhe kënaquni!

Dëshira të tjera intime
Në dallim nga femrat, meshkujt shumë shpesh mendojnë për seksin. Në kokën e tyre sillen mendime dhe iluzione të ndryshme intime.

Kanë prirje për aventura
Kjo është e vërtet, por shumica nuk do ta bëjnë për arsye të ndryshme , ndjenja e frikës, fajësisë apo turpit. Ekspertët sqarojnë se është thjeshtë një biologji e pastër arsyeja që i shtyn të ëndërrojnë për femra të tjera. Një hulumtim ka treguar se shumica e meshkujve do të tradhtonin me kusht që partnerja e tyre të mos i zbulojë.

Kanë dëshirë të jenë idhull
Çdo mashkull ka dëshirë që e dashura e tij të mendojë se ai është i fortë, i suksesshëm dhe seksi. Shumica nuk do ta pranonin, por ata mendojnë se janë më të mençur se të dashurat e tyre. (LajmeShqip.com)