Lajme Shqip Friday, 30 October 2015 16:46

Modelja dhe këngëtarja Morena Taraku është nga ato femra që kujdeset shumë për dukjen e saj, ndërsa linjat trupore duhet të jenë në formë.

Morena merret me fitnes, e që falë tij ka fituar një trup super seksi, sidomos kur kemi të bëjmë me vithet, të cilat këngëtarja i ka tejet në formë e që do t`i dëshironte çdo femër.

Në foton e mëposhtme, Morena i ka shfaqur ato teksa i kryen ushtrimet.