Lajme Shqip Wednesday, 06 July 2011 10:07

Kohёve tё fundit, Jeniffer Ansiton ёshtё parё nё New York tё ekspozojё pёr herё tё parё tatuazhin e saj.

Tatuazhi i saj pёrbёhet nga njё emёr ‘Norman’, i vizatuar nё pjesёn e brendshme tё kёmbёs sё djathtё. Ky ёshtё njё dedikim qё aktorja 42-vjeçare i ka bёrё qenit tё saj Norman, i cili ndёrroi jetё nё mars, nё moshёn 15 – vjeçare.

Tatuazhet memoriale janё diçka serioze dhe shpesh tё nevojshme, por Jennifer ka zgjedhur vendin mё tё papёrshtatshёm qё ёshtё bёrё ndonjёherё njё tatuazh!

Ami James, eksperti i ‘New York Tattoo’ ka thёnё:

“Kёmba ёshtё vazhdimisht e ekspozuar ndaj elementёve si rrjepje e lёkurёs dhe fёrkimet e vahzdueshme tё saj. Madje edhe njё tatuazh i mirё nuk do ta pёrballonte dot pёr njё kohё tё gjatё. Jennifer do tё jetё me fat nё qoftёse tatuazhi do t’i rezistojё edhe pёr disa muaj.” (LajmeShqip.com)