Lajme Shqip Friday, 15 July 2011 09:42

Çdo personazh i Hollivudit, kёrkon tё bёj diçka qё tё jetё ndryshe nga tё tjerёt.

Shikoni disa prej tatuazheve mё me famё tё tyre.

Kanë tatuazhe tё bukura, por ka edhe nga ato qё janё vёrtetё tё shёmtuara!

Po ju lёmё t’i shikoni vetё dhe tё jepni mendimin tuaj. (LajmeShqip.com)