Lajme Shqip Friday, 18 October 2013 15:12

“A do të kishte vlerë nëse zhvishesha në “San Paolo”, ku nuk janë të gjitha tifozët e Napolit. Por unë mund ta bëjë diçka të tillë në “San Siro”, kështu që unë mund të shkëpusë tifozët e Milanit dhe jo tanët”. Këto janë fjalët eMarika Fruscio, show-girl i njohur në Itali dhe njëkohësisht tifoze e çmendur e Higuain me shokë. Bukruoshja është duke përgatitur një surpizë për skuadrën e zemrës në rast se kjo e fundit arrin të triumfojë.

“Do të zhvishem në një pullman të hapur përpara stadiumit të Milano, simbol i shumë skuadrave të veriut. Por do të jetë një striptizëm ndryshe: do të filloj nudo dhe më pas do të vishem pak nga pak”, janë fjalët e Fruscio, të raportuara nga “elbalonrosa.com”. /albeu/