Lajme Shqip Tuesday, 25 August 2015 09:48

Sylvester Stallone, përveç se një aktor i madh, gjithashtu një njeri i madh!

Duke shfletuar nëpër letrat në adrese të tij, gjeti një lutje që i bënte njeë vajzë vetëm 18 vjeç, e cila vuante nga kanceri dhe ndodhej në një spital në Los Angeles.

Ajo donte ta takonte vetëm një herë idhullin e saj. Menjëherë pas letrës ai anuloj xhirimet e filmit dhe u nis drejt spitalit.

Duke u maskuar me uniformen e njërit prej doktorëve, ai u fut në dhomën e saj dhe duke biseduar për shëndetin i thotë:

Besoj se tani do ndihesh pak më mirë, dhe menjëherë hoqi maskën duke e përqafuar fort! Vajza nuk mundi të mbaje dot lotët e saj dhe në shenjë falënderimi për praninë e tij, i dhuroj një portret të tij që e kishte pikturuar kohë me parë!