Lajme Shqip Wednesday, 10 August 2011 17:57

Paparacët janë të pashpirtë, ata nuk ndalen as përpara një ikone bukurie si Sophia Loren!

Zonja Scicolone është kapur mat në Porto Rondo të Sardenjës. Sophia e paparacuar topless, është diçka e rrallë! Nuk duhet harruar se përveçse është fituese e dy çmimeve Oskar, për dekada është konsideruar një seks-simbol internacional. Megjithatë ky etiketim nuk duket të jetë zbehur aq shumë po të marrim në konsideratë që është gjyshe dhe është 77–vjeç.

Por koha kalon për të gjithë, edhe për gratë e famshme dhe në këto fotografi duken edhe shenjat për të. (LajmeShqip.com)