Lajme Shqip Saturday, 06 August 2011 15:38

Përpara se të bëhej aktore, Sofia Vergara njihej si modele, falë linjave të saj me shumë kthesa që i pati falur natyra.  Sofia që prej pak kohësh ka mbushur 39-vjeç, kujton se zhvillimi i saj ka filluar shumë herët, aq sa mund të mburrej me gjinjtë e saj në adoleshencë, si të një të rriture.

“Ekam gjoksin kaq të madh qysh kur isha 13 vjeç. Kam qënë me të vërtetë shumë e dobët në atë kohë dhe ishte diçka vërtetë shumë e çuditshme që të kishe këtë gjoks kaq të madh! Ishte e tmerrshme për mua! Vetëm pas lindjes së dajlit tim fillova të mbushem pak në trup dhe të mos bëhej kontrast aq i madh me gjoksin.”

Kuptohet që për atë mund të ketë qënë vërtetë e tmerrshme ta kishte gjoksin në një propocion jo normal, por me siguri që për shokët e saj nuk ka qënë aspak ashtu. (LajmeShqip.com)