Lajme Shqip Thursday, 11 August 2011 15:01

Prishtinë – Kush ka “ëndërruar” ndonjëherë t’ia shohë gjinjtë këngëtares së njohur kosovare, Dafina Zeqirit, këtë ka qenë afër që ta përjetojë në realitet, të martën, në një klub të kryeqytetit të Kosovës, Prishtinës.

Këngëtarja e njohur kosovare, Dafina Zeqiri, ka pasur jo pak problem të martën mbrëma gjatë performancës së saj në klubin “Platon”, në kryeqytet. Siç shihet në fotografitë e siguruara nga portali LajmeShqip.com, veshja e sipërme e këngëtares, një jelek, ka qenë duke iu zbërthyer gati tërësisht.

Kush ka “ëndërruar” ndonjëherë t’ia shohë gjinjtë këngëtares së njohur kosovare, Dafina Zeqirit, këtë ka mundur ta bëjë të martën në një klub të kryeqytetit të Kosovës, Prishtinës.

Ajo e ka hetuar këtë veç në mes të koncertit, që nuk ka zgjatur më shumë se gjysmë ore. Performimi e saj ishte planifikuar të zgjasë një orë. Ani pse problemet me jelek kanë nisur

që në fillim të koncertit, Daffy nuk është ndalur duke kërcyer, dhe në mënyrë tejet provokuese. Kjo ka bërë që fansat e saj të “çarteshin” pas këngëtares.

Në një moment Daffy ka qenë duke u rrëzuar nga skena, kur është afruar tek një pjesë e publikut. Tek para koncertit këngëtarja është informuar për problemet e saj, prej të cilave mund t’i ishte zhveshur tërësisht pjesa e epërme (gjoksi).

Ajo ka lënë në gjysmë performance, duke shkaktuar shumë pakënaqësi tek publiku që kishte paguar për ta parë.

Meshkujt kanë qenë të detyruar të paguajnë nga 5 euro, nëse kanë dashur ta shohin atë në skenë, ndërsa femrat nga 3 euro. Sipas informacioneve të portalit LajmeShqip.com, Dafina Zeqiri ka marrë 2 mijë e 500 euro për këtë performance të përgjysmuar, por tejet elektrizuese. (LajmeShqip.com)