Lajme Shqip Saturday, 19 March 2011 16:26

Tiranë – Këngëtari i dhjetëra hiteve në muzikën shqiptare Sinan Hoxha i ka tmerr avionët.

Megjithatë, atij i duhet që çdo javë të fluturojë, si pasojë e koncerteve të shumta që ka në diasporë.

Fundjavën e shkuar, kur këngëtari Hoxha udhëtoi drejt Gjermanisë, pati një përvojë të pakëndshme emocionalisht dhe materialisht.

I stresuar nga turbulencat që po pësonte avioni me të cilin po udhëtonte, Sinani nuk ka duruar dhe ka ndezur një cigare, konsumimi i cilës i ka kushtuar 1000 euro gjobë për shkeljen e rregullave, shkruan ‘”Bluetooth'”.

Ndonëse gjoba ka qenë mjaft e lartë, Sinani e ka paguar pa kundërshtim.