Lajme Shqip Thursday, 27 August 2015 12:12

Këngëtari Sinan Hoxha sot i dha fund beqarisë. Ndërkaq ai pasi mori nusen me tradita shqiptare në Kumanovë ka shkuar tek një helikopter i cili e ka përcjell atë për Tiranë.

Sinan Hoxha dhe modelja Andrra Destani sonte i dhanë fund beqarisë.

Ata u martuan derisa ceremonia kryesore e kësaj dasme pritet që të mbahet nesër.

Ky është momenti kur Sinani me helikopter e merr Andrrën me veti për të shkuar në Tiranë.

Në dasmë pritet që këngëtare kryesore të jetë Artiola Toska, ndërkaq mysafirë pritet që të jenë shumica e estradës shqiptare, përfshirë edhe këngëtarë të muzikës argëtuese.