Lajme Shqip Saturday, 19 September 2015 08:22

Mihrije Braha dhe Naim Abazi janë duke u ndier si mysafirë special në dasmën e Korabit.

Se është kështu ka treguar edhe Mihrija e cila në një postim në Facebook e ka vlërësuar lart dasmën e Korabit.

“Nuse pritna se po vina…..po shkojm me mar nusen e Korabit…….dasem e bukire me tradta dhe moderne….M B”, ka shkruar Mihrija në Facebook.