Lajme Shqip Friday, 06 December 2013 12:23

Kim ka pasur operacione të shumta plastike. Ndërhyrje Kim mësohet të ketë pasur në gji,  dhe një intervenim në hundë, ka treguar një kirurg plastik në konfidencë për Hollywoodlife. Një burim tjetër ka treguar se ajo poashtu ka pasur ndërhyrje edhe në prapanicë.

Kim e pati mohuar këtë, duke thënë që nuk ka pasur intervenime, madje pati shkuar aq larg saqë në reality show-n e saj pati marrë një prapanicë x-ray për të dëshmuar kinse nuk ka kryer ndonjë implant.
Një gjë e njejtë i është thënë edhe revistës „OK“.

Tani mund të hamendësoni se nese të gjitha këto janë të verteta, Kim nuk do të ishte një „ seks simbol“, i skenës botërore, madje mbase as Kanye nuk di t’i propozonte martesë.