Lajme Shqip Tuesday, 27 October 2015 16:44

Familja e presidentit të ndjerë të Kosovës, Ibrahim Rugova është shtuar edhe me një pjesëtar të ri.

Bëhet fjalë për djalin e Rugovës, Ukën, i cili është bërë sërish baba. Kështu së paku kanë konfirmuar burimet nga spitali për Telegrafin, e cila ka bërë të ditur se fëmija ka lindur shëndosh e mirë.

Kësaj radhe në jetë ka ardhur një vajzë.

Kujtojmë se Uka se nga martesa me Blertën, ka edhe dy fëmijë të tjerë, përkatësisht vajzën Anna Sofia dhe djalin, Lekën.