Lajme Shqip Friday, 21 August 2015 09:14

Miranda Këpuska, është një vajzë nga Shqipëria që nuk dihet shumë për të, megjithatë me bukurin e saj, ajo po lë pa frymë të rinjtë kudo që e shohin.

Miranda duket që do detin, dhe ka çka tregon në plazh.

Ne po sjellim disa foto, ku Miranda ka bërë që djemve t’u ikë mendja kur ajo bëhej gati të pozonte para aparatit fotografik. /lajmi.net