Lajme Shqip Tuesday, 15 April 2014 17:23

Carolyn Anderson kishte një dëshirë të madhe të bëhej si idhulli i saj Pamela Anderson. Kështu ajo i është nënshtruar operacioneve të ndryshme plastike për të pasur pamjen e saj. Ajo ka rritur gjoksin, ka zbardhur dhëmbët, ka vënë qerpikë fallco dhe solarë, për ti ngjarë sado pak Anderson-it te famshëm. 28-vjeçarja nga Liverpool përveç shumës prej 37 mije euro që ka harxhuar për të pasur një tjetër pamje ka vendosur të ndryshojë edhe identitetin e saj duke marrë mbiemrin ‘Anderson’, për të qenë njësoj si roja bregdetare më e famshme në botë