Lajme Shqip Wednesday, 17 August 2011 13:17

Dhe çfarë mund të presësh nga reperi më i pasur i Amerikës, i dyti mbas P.Daddyt?

Ju çfarë do të kishit bërë me një pasuri prej 450 milion dollarësh, me siguri gjithçka! Dhe pikërisht kështu po bën edhe Jay-Z.

Dhe kështu burri i Beyonce ka shpenzuar 250 mijë dollarë për shampanjë!

Shishe mbas shishe dhe Jay-Z-së  i ka shkuar fatura astronomike. Kujtojmë se ai ka shpenzuar edhe 100 mijë dollarë mbas kampionatit të fituar nga Mavs përpara disa muajsh. Dhe i pa kënaqur me këtë, në fund të mbrëmjes ai i ka lënë kamarierëve edhe 50 mijë dollarë bakshish. Sigurisht që kjo ka për të qënë një mbrëmje e pharrueshme për ata kamarierë.  (LajmeShqip.com)