Lajme Shqip Thursday, 13 August 2015 08:25

Pas publikimit të këngës së saj të re në bashkëpunim me Marselin dhe Sabjanin ajo vazhdon “ritin” e publikimit të fotove të nxehta.

Ja çka pulbikuar dje Shkëndija.