Lajme Shqip Sunday, 09 August 2015 08:25

Arma më e fortë e Shkëndije Mujaj janë të pasmet. Ajo nuk ngurron fare ti nxjerrë, pasi e di që me to tërheq vëmendjen.

Aktualisht Shkëndija ndodhet në Ulqin dhe ajo ka vendosur të lahet natën në det.