Lajme Shqip Sunday, 04 December 2011 10:00

Nëse dikush do të thoshte se ajo është e vogël, për Shaq ajo nuk është aspak e tillë.

Ai 2.16 metra dhe ajo 1.58 metra, por gjatësia e tyre nuk bën ndonjë diferencë të madhe. Dhe këtë gjë O’Neal e ka treguar në sy të publikut kur e ka ftuar të dashurën Nicole që ta mbante atë mbi shpinë.

Duke i lënë pa fjalë të gjithë, ajo e ka ngritur peshë Shaq-un sikur të ishte një dordolec i madh. Por takat e saj super të larta janë bërë pengesë duke i ikur këmba shtrëmbër dhe rrëzuar basketbollistin përtokë në sy të gjithë publikut. (LajmeShqip.com)