Lajme Shqip Wednesday, 18 May 2011 09:59

Shakira është duke organizuar koncerte ne Evropë dhe dje me të dashurin e saj Gerard Pique kanë qenë në Poloni. Pikërisht në qytetin Polak, Lodz.

Pas organizimit të koncertit, lojtari i Barcelonës gjeti rastin të bejë një foto me Shakirën, dhe e postoi ne Twitter.

Sot ai do t’i rikthehet stërvitjes me ekipin e Barcelonës. (LajmeShqip.com)